V Yaka Karpuz Kol Sandy Crop Bluz - Bej (ALC-X10285)

İndirim Oranı : %65 İndirim
Fiyat : ₺480,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺169,00(KDV Dahil)

%50 POLYESTER %40 PAMUK %10 LİKRA

 

Bu bluzlar, şık ve modern bir tarz için mükemmel bir seçim. Bisiklet yaka detayı, bluza hoş bir şekil verirken, omuz drapeleri de feminen bir hava katıyor. Sandy bluzları jean pantolonlarla veya eteklerle kombinleyerek günlük bir tarz elde edebilirsin. Üzerine şık bir ayakkabı giyerek tamamlayabilirsin. Bu kombinle hem rahat hem de şık bir görünüm elde edeceksin.

Diğer Renk Seçenekleri
V Yaka Karpuz Kol Crop Örme Bluz - Beyaz V Yaka Karpuz Kol Sandy Crop Bluz - Bej
Şık V Yaka Modeli, Fit Kalıbı İle Tercih Edebileceğiniz, Pastel Renk Tonlarıyla Yaz Kombinlerinizin En Trend Tercihi, Keten Blazer, Hırka, Keten Şort, Jean Şort, Palazzo Pantolon, Tayt Ve Pantolonlarınızla Kombinleyebileceğiniz, Hem Bahar Aylarında Hem De Yaz Aylarında Tercih Edebileceğiniz, Oldukça Tarz Alaçatı Stili V Yaka Karpuz Kol Crop Örme Bluz Sizleri Bekliyor!!!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
1000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo ** · Yeni Üyelere Özel %10 İndirim Kodu Avantajını Kaçırma ** · 1000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo ** · Yeni Üyelere Özel %10 İndirim Kodu Avantajını Kaçırma ** · 1000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo ** · Yeni Üyelere Özel %10 İndirim Kodu Avantajını Kaçırma ** · ·